För dig som är legitimerad vårdgivare och arbetar under HSL (Hälso- och sjukvårdslagen) är det ett krav från Socialstyrelsen att du använder dig av stark autentisering (dvs att du identifierar dig på två sätt) när du loggar in i systemet där du sparar patientdata.

Ställ in säker inloggning

Kaddio erbjuder Mobilt BankID och Tvåfaktorsautentisering (kod skickas via sms). Det är då viktigt att inte tillåta inloggning med endast e-post och lösenord. Dessa inställningarna görs under Inställningar > Säkerhet.