1. Fyll i ditt mobiltelefonnummer under Behandlare > Ditt namn.
2. Gå sedan till Inställningar > Moduler och klicka i Tvåfaktorsautentisering.
3. Sedan går du till Inställningar > Säkerhet och aktiverar "Kräv även kod via SMS (tvåfaktorsautentisering)".

Kom ihåg att detta påverkar dina kollegors möjlighet att logga in, lägg därför även till deras telefonnummer under deras personliga inställningar för att de ska kunna logga in.