Erbjuder du tjänster eller varor som inte är bokningsbara behandlingsformer? Då kan du skapa och spara dessa som artiklar i ett fakturaunderlag. Sparade artiklar går snabbt att lägga till i fakturaunderlag.

För att lägga till en artikel, gör följande:

• Gå till Fakturor > Underlag.
  • Klicka in på ett underlag eller på Ny faktura.
  • För att spara en befintlig rad som artikel, gör följande:
    • Klicka på de tre prickarna längst till höger i raden och välj Spara rad som artikel.
    • Bekräfta med OK.
  • För att skapa en ny artikel, gör följande:
    • Klicka på Lägg till rad.
    • Fyll i uppgifter om namn, antal, moms och pris.
    • Klicka på de tre prickarna längst till höger i raden och välj Spara rad som artikel.
    • Bekräfta med OK.

Nu är artikeln skapad och sparad. Upprepa för samtliga artiklar du vill lägga till.

För att använda en sparad artikel, gör följande:

• Gå till Fakturor > Underlag.
  • Klicka in på ett underlag eller på Ny faktura.
  • Klicka på Lägg till rad.
  • Klicka i rutan Rubrik eller sök... och välj den sparade artikeln.

Nu är artikeln tillagd i fakturaunderlaget.