Dvala

Vill du ta en paus från Kaddio eller fortsätta lagra din data hos oss kan du sätta din organisation i Dvala. Priset är då 49 SEK/mån oavsett moduler och användare. Enbart ett konto på organisationen kommer att kunna logga in under Dvalan. När/om du vill använda Kaddio igen tillkommer en engångsavgift på 149kr

För att sätta din organisation i Dvala gå till Inställningar > Betalning.

Väck ur Dvala

Du kan när som helst köra igång igen och använda Kaddio som tidigare genom att logga in i Kaddio. När du bekräftat att du vill börja använda Kaddio igen så är det bara att använda Kaddio som vanligt. Upplåsningsavgiften är 149kr. Avgiften läggs på din nästa faktura/kortdragning.

Vill du bara hämta viss information, tex om någon begär ut sin journal, så kan du sätta Kaddio i Dvala direkt igen när du har hämtat vad du ska.

Avsluta

Om du avslutar ditt abonnemang hos Kaddio upphör det vid nästkommande månadsskifte. Då kommer din Kaddio-sida försvinna och du kan inte få tag i något innehåll. Ett tag efter din uppsägning kommer all din data raderas.

För att säga upp ditt abonnemang, gå till Inställningar > Betalning och skrolla längst ner på sidan. Klicka på Avsluta Kaddio och bekräfta enligt instruktionen.

Uppsägningstid

Kaddio har ingen uppsägningstid. Vid avslut betalar du till nästkommande månadsskifte (om du till exempel avslutar 23 maj kommer du bli debiterad till 31 maj).

Ta bort användare

Ta bort användare själv genom att gå in på Användaren/Behandlaren och klicka på "Arkiverad". Nu kommer du inte längre betala för den här personens konto. Alla journalanteckningar kopplade till användaren finns kvar på din organisation.

Hur gör jag med journaldatan?

Du har tre alternativ för att spara journaldata när du avslutar ditt abonnemang hos oss:

1. Ladda ner varje klients journal som PDF och stå själv för säker lagring.

2. Exportera all data i det läsbara formatet JSON som gör det möjligt för dig att flytta över datan till ett annat journalsystem. Detta görs på Rapporter > Exportera.

3. Sätt ditt abonnemang i Dvala. Kaddio står för kontinuerlig säkerhetskopiering.