Sätta Kaddio i Dvala

Om du vill ta en paus från Kaddio, men fortsätta lagra din data hos oss, kan du sätta din organisation i Dvala. Enbart ett konto på organisationen kommer att kunna logga in under Dvalan och kommer då endast åt sidan Inställningar > Betalning

Priset för Dvala är 49 SEK/månad, oavsett valda moduler och antal användare.

För att sätta din Kaddio i Dvala, gå till Inställningar > Betalning och klicka på Sätt Kaddio i Dvala.

Väcka Kaddio ur Dvala

Du kan när som helst väcka Kaddio ur Dvala. Kontot aktiveras direkt vid väckning och du kan att använda Kaddio som vanligt.

Avgiften är 149 SEK per väckning ur Dvala. Avgiften läggs på din nästa debitering.

För att väcka Kaddio ur Dvala, gå till Inställningar > Betalning och klicka på Väck Kaddio ur Dvala.

Uppsägning

Vill du säga upp din Kaddio? Läs om uppsägning.