Funktionen kräver modulen Fakturering.

Filformat

Fakturainformation går att exportera i följande format:

• CSV – För tabellprogram som Excel eller Numbers.
  • Excel
  • PDF
  • SIE-4 – För bokföringsprogram.
  • Inkassogram – För tjänsten Inkassogram.

Export

För att exportera fakturainformation, gör följande:

• Gå till Fakturor > Fakturor.
  • Välj datumintervall för exporten.
  • Klicka på Visa och välj önskade filter.
  • Klicka på Export och välj filformat.

Observera att filtreringen inte gäller SIE-4-export, eller Inkassogram. I dessa tas alla fakturor inom datumfiltret med.

En fil laddas nu ner till din dator med den information du valt att exportera.

Tips: Skapa en PDF direkt från en faktura. Klicka på knappen Skicka och välj Ladda ner som PDF.

Kundreskontra

En kundreskontra är de fakturor du har utställda till dina kunder som ännu inte har blivit betalda, vid ett visst datum.

För att få ut kundreskontra, gör följande:
  • Gå till Fakturor > Fakturor.
  • Klicka på Visa och välj Kundreskontra.
  • Välj datum för kundreskontra.

Nu visas din kundreskontra för inställt datum. Du kan exportera kundreskontra som CSV, Excel och PDF.

Notera: Fakturor som blivit betalda efter valt datum för kundreskontra har markeringen Betald. För det valda datumet ingår dock fakturan i kundreskontra.