Om du vill upprepa en händelse i kalendern så kan du kopiera och klistra in genom funktionen Markera. Du kan välja olika typer av händelser i samma markering: arbetstider, bokningar, gruppsessioner och aktiviteter.

För att kopiera och klistra in händelser i kalendern, gör följande:

• Gå till Kalender och välj vy för Vecka eller Dag.
  • Klicka på Markera i övre högre hörnet.
  • Välj de händelser som du vill upprepa genom att klicka på dem. Markerade händelser får en grön bock.
  • Gå till den vecka eller dag där du vill klistra in det markerade.
  • Klicka på Kopiera och klistra in. Du kan upprepa momentet att klistra in markeringen flera gånger på olika platser i kalendern.
  • Om markeringen innehåller bokningar kan du välja att skicka bekräftelser till klienterna för de nya tiderna genom knappen Mer.
  • Avsluta markeringsläget genom att klicka på krysset i höger hörn.

Tips: Har du regelbundet återkommande händelser i kalendern? Då kan du spara upprepade händelser som Mallar. Läs mer om Mallar här-->