Användande av Rapporter kräver administratörsrättigheter.

Rapporter ingår för alla som har ett Kaddiokonto. Under Rapporter finns Rapportverktyget, som ger dig möjlighet att ta fram statistik över verksamheten.

Rapportverktyget har många möjligheter till filtreringar. Här följer en förklaring till fältens innebörd samt hur du gör för att ta fram några vanliga rapporter.

Bildförklaring:

1. Välj vilken data och tidsperiod rapporten ska baseras på.

2. Klicka på Visa för att se vald data på sidan.

3. Klicka på CSV för att ladda ner data för vald tisdperiod som en CSV-fil. Du kan välja att få ut data med eller utan personuppgifter, i de fall det är tillämpligt.

4. Filtrera vilken data som ska synas i rapporten.

5. Välj vilket resultat din rapport ska beräkna (värdet på x-axeln).

6. Välj hur du vill gruppera resultatet (värdet på y-axeln).

7. Välj hur du vill presentera resultatet: Stapeldiagram, linjediagram, cirkeldiagram eller i tabellformat. Bilden visar data i tabellformat.

8. Du kan spara en filtrering genom att klicka på Spara ovanför rutan för val av data.

Exempel på rapporter

Nedan finns exempel på filtreringar för att få fram ett visst resultat från Rapportverktyget.

Antal bokade besök per behandlare

Datakälla: Bokningar och avbokningar + önskad tidsperiod

Typ: Bokning

Beräkna: Antal

Huvudaxel: Behandlare

Antal journalanteckningar per patient eller per kön

Datakälla: Journalanteckningar + önskad tidsperiod

Beräkna: Antal

Huvudaxel: Patient-Id eller Kön

Serier: Typ

Antal besök av viss behandlingsform per månad

Datakälla: Bokningar och avbokningar + önskad tidsperiod

Typ: Bokning

Beräkna: Antal

Huvudaxel: Behandlingsformer

Antal unika patienter per vecka eller månad (baserat på journalanteckningar)

Datakälla: Journalanteckningar + önskad tidsperiod

Välj om du vill filtrera datan (ex. bara en viss behandlare)

Beräkna: Antal unika

Värde: Patient ID

Huvudaxel: Vecka eller Månad

Antal unika patienter per vecka eller månad (baserat på bokningar)

Datakälla: Bokningar och avbokningar  + önskad tidsperiod

Välj om du vill filtrera datan (ex. bara en viss behandlare eller en plats)

Beräkna: Antal unika

Värde: Patient ID

Huvudaxel: Vecka / Månad

Antal unika patienter per åldersgrupp eller kön eller anpassat fält (baserat på Journal)

Datakälla: Journalanteckningar + önskad tidsperiod

Välj om du vill filtrera datan (ex. bara en viss behandlare)

Beräkna: Antal unika

Värde: Patient ID

Huvudaxel: Kön / Ålder / Anpassat fält

Antal helt nya patienter per månad

Datakälla: Nya patienter + önskad tidsperiod

Välj om du vill filtrera datan (ex. bara en viss behandlare)

Beräkna: Antal

Huvudaxel: Månad

Förväntad intäkt av inbokade behandlingar

Datakälla: Bokningar + önskad tidsperiod

Välj om du vill filtrera datan (ex. bara en viss behandlare). Vill du inte se avbokningar väljer du Nej i filtret Avbokningar.

Beräkna: Summa

Värde: Pris

Huvudaxel: Behandlingsform

Intäkter genom fakturor per månad

Datakälla: Fakturor + önskad tidsperiod

Beräkna: Summa.    Värde: Total

Huvudaxel: Månad

Intäkter från betalda bokningar per månad

Datakälla: Bokningar och avbokningar + önskad tidsperiod

Beräkna: Summa.    Värde: Pris

Huvudaxel: Månad

Antal behandlingstimmar

Datakälla: Bokningar och avbokningar + önskad tidsperiod

Filtrera på Typ: Bokning

Beräkna: Summa.    Värde: Längd

Huvudaxel: Typ