Modulen Hemsida är kostnadsfri. Inställningar kräver administratörsrättigheter.

Hemsida via Kaddio

Med modulen Hemsida skapar Kaddio automatiskt en enkel hemsida för din organisation. Exempel på hur en hemsida via Kaddio kan se ut finns längst ner i hjälpartikeln.

För att skapa en hemsida, gör följande:

• Gå till Inställningar för Hemsida > Hemsida och fyll i de olika fälten.
  • Klicka i Visa personal för att visa behandlare med bild, presentation och nästa bokningsbara tid.
  • Klicka i Visa platser för att visa om din klinik finns på flera platser.
  • Bilder visas som mindre bilder under kontaktinformationen.
  • Fyll i Länkar, till exempel till en annan hemsida för organisationen eller övriga webbsidor.

När du är klar med alla inställningar, klicka i Aktivera

Nu finns hemsidan på adressen https://kaddio.com/c/dinorganisation. Du kan justera inställningarna när som helst.

Hemsidan innehåller automatiskt:

• Länk till Inloggning för behandlare och klient.
  • Länk till Tidsbokning (om det används).
  • Länk till Kontaktformulär (om det används).
  • Adress med karta till din klinik.
  • Logotyp (om det används).

Kaddio söksida

Alla organisationer som har en aktiverad hemsida via Kaddio kan visas på Kaddios söksida

På söksidan kan klienter hitta till din Kaddio-hemsida genom att söka på behandlingar, platser eller valfria sökord. För att optimera sökträffar på sidan, fyll i fälten på Inställningar för Hemsida > Söktjänst.

Notera: Om organisationen vill ha hemsida via Kaddio men inte vill synas på söksidan, gå till Inställningar för Hemsida > Söksida och klicka ur rutan Synlig på Kaddios söktjänst. Hemsidan kommer att fungera som vanligt men inte vara sökbar på Kaddios söksida.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att få bättre träffar i sökmotorer, ange en beskrivande text för din organisation under Inställningar för Hemsida > Sökmotoroptimering. Texten visas inte på söksidan utan används av sökmotorn.

Tips: Sök på "metabeskrivning" eller "meta description" på nätet för exempel på hur texten kan utformas.

Omdömen

Organisationer som är med på Kaddios söksida kan aktivera en tilläggstjänst så att kunder kan lämna omdömen efter besök. För aktivering av omdömen och information om kostnader, se Inställningar för Hemsida > Omdömen.

Med omdömen aktiverat skickas mail ut till klienter efter besök, antingen manuellt från bokning i kalender eller automatiskt efter bokning. Klienten ombeds att sätta betyg (1-5 stjärnor) och skriva några rader om besöket. Omdömen ges per behandlare och visas på din hemsida via Kaddio samt på söksidan.

Kaddio har en policy för omdömen som finns tillgänglig på alla ställen där omdömen kan lämnas.

Anmäla omdömen som bryter mot policy

Om du som behandlare får omdömen som bryter mot Kaddios policy så kan du anmäla dessa till support@kaddio.com. Vår support kommer att ta bort omdömet om det bryter mot vår policy. Du kan inte själv ta bort omdömen.

Vanliga frågor

Kostar det något att vara med på söksidan?
Modulen Hemsida och medverkan på söksidan ingår i Kaddio-abonnemanget. Omdömen är en tilläggstjänst med en avgift per behandlare och månad.

Jag har redan en annan hemsida. Måste jag ha hemsida via Kaddio för att vara med på söksidan?
Ja, kopplingen till söksidan kräver en hemsida via Kaddio. Du kan dock använda Kaddio-hemsidan som en enklare landningssida för söksidan och därifrån länka vidare till annan hemsida.

Hur ser en hemsida via Kaddio ut?
Se bilder nedan för exempel på en Kaddio-hemsida: