Funktionen kräver modulen Kalender & Tidsbokning och Automatiska påminnelser vid SMS.

Ett sms skickas 24 timmar innan en boknings start till de klienter som har ett korrekt mobiltelefonnummer inlagt.

Standard text

Den text som skickas är "Du har en bokad tid hos (Behandlare, Organisation, Dag, Tid). Välkommen!".

Egen text

I Inställningar för Tidsbokning > Påminnelser kan du välja att skriva en egen text för SMS-påminnelserna.

Du kan använda variabler för att göra innehållet i dina sms smartare, t.ex. på varje behandlingsform (Inställningar för Tidsbokning > Behandlingsformer) så kan du infoga en extra text under "Extra info SMS". Denna text blir då infogad istället för variabeln $extra i de sms som skickas som påminnelse för en bokning med den behandlingsformen.

Utländskt telefonnummer

Vill du lägga in ett utländskt telefonnummer går det fint. Ange landskoden och skippa första nollan i telefonnumret. Landskoden kan börja med antingen "+" eller "00".

Här ser du vilka landskoder som fungerar att skicka SMS till idag. Saknar du en landskod, kontakta oss så aktiverar vi den.

Avsändarnamn

De flesta sms har avsändare Kaddio, men för vissa länder är det istället ett telefonnummer tex USA, Belgien, Costa Rica, Monaco och Ungern.