Du kan lägga in bilder att rita på i journalanteckningar.

I Kaddio finns en mallbild på människokroppen. Du kan också lägga till egna bilder.

För att lägga till mallbild på människokropp, gör följande:

• Gå till Inställningar för Journal > Kontakttyper.
  • Klicka på Ny rubrik under den kontakttyp där du vill ha bilden.
  • Klicka på Bild.

Nu kommer bilden att visas i kontakttypen och gå att rita på när du gör en anteckning.

För att lägga till en egen bild, gör följande:

• Gå till Inställningar för Journal > Kontakttyper.
  • Klicka på Ny rubrik under den kontakttyp där du vill ha bilden.
  • Klicka på Egen bild.
  • Ange namn på bilden och klicka på OK. Nu skapas en rubrik för bilden i kontakttypen.
  • I rubriklistan, klicka på Välj mallbild.
  • Ladda upp den bild du vill ha från din enhet och bekräfta.

Nu kommer bilden att visas i kontakttypen och gå att rita på när du gör en anteckning.