Arkivera klient

En arkiverad klient visas inte i klientlistan eller i sökfält. Dock sparas alla journalanteckningen som man kommer åt om man återaktiverar klienten. 

  • Klicka på Klient/Patient > Personens namn > Personuppgifter. 
  • Bocka i "Arkiverad" i rutan konto.

 

Återaktivera klient/patient

  • Klicka på Klienter/Patienter och "Visa arkiverade" i högra hörnet.
  • Klicka på den aktuella klienten.
  • Skrolla ner och bocka ur "Arkiverad". Nu visas patienten som vanligt. 

 

--------------------------------------

Arkivera behandlare

Det är bara administratörer som kan arkivera behandlare. 

Arkiverade behandlare kan inte logga in, de syns inte i listor över behandlare eller i sökfält och ni debiteras inte för den personens konto. 

  • Klicka på Behandlare > Personens namn.
  • Bocka i "Arkiverad" i rutan konto.

 

Återaktivera behandlare

  • Som administratör: klicka på Behandlare och "Visa arkiverade" i högra hörnet.

  • Klicka på den aktuella behandlaren.
  • Skrolla ner och bocka ur "Arkiverad". Nu kan personen kunna logga in som vanligt.