När du startar som ny användare av Kaddio kan du välja url till din organisation (följt av .kaddio.com). Om du inte väljer en url blir ditt företagsnamn din webbadress (URL) följt av .kaddio.com. Din ULR blir alltså dittnamn.kaddio.com.

• URL = den webbadress du skriver in i din webbläsare för att komma till ditt konto. Exempelvis demo.kaddio.com.
  • Använd ej www framför webbadressen.
  • Under Inställningar > Allmänt kan du se och ändra URL till din organisation/konto på Kaddio. Observera att tidigare länkar då slutar att gälla.