När du startar som ny användare av Kaddio kan du välja url (webbadress) till din organisation (följt av .kaddio.com). Om du inte väljer en url blir ditt företagsnamn din url följt av .kaddio.com. Din url blir alltså valtnamn.kaddio.com.

• URL = den webbadress du skriver in i din webbläsare för att komma till ditt konto. Exempelvis demo.kaddio.com.
  • Använd ej www framför webbadressen.
  • Under Inställningar > Allmänt kan du se och ändra din url. Observera att tidigare länkar slutar att gälla om url ändras.