Gå till demo.kaddio.com. Där kan du testa de flesta av Kaddios funktioner. Demokliniken är öppen för vem som helst samtidigt, så kom ihåg att inte lägga in känslig information. Alla data nollställs varje dygn.

Logga in som behandlare för att testa hur funktionerna ser ut som behandlare med administratörsrättigheter. På sidan Inställningar > Moduler kan du sätta på och stänga av moduler som du vill testa.

Klicka på Tidsbokning i utloggat läge för att se hur klientbokningen ser ut och fungerar. Logga in som klient och se hur det ser ut för en inloggad klient.