Om du snabbt behöver meddela dina klienter eller mötesdeltagare något kan du skicka SMS direkt från kalendern för de berörda bokningarna. Det kan till exempel vara praktiskt om du blir sjuk, har bytt portkod, eller liknande.

Observera att mottagarna behöver ha ett telefonnummer inlagt på sin profil för att SMS ska kunna skickas. SMS kostar 1 SEK/styck att skicka från Kaddio.

Skicka SMS till en bokning eller aktivitet

För att skicka SMS till en kund utifrån en bokning, gör följande:

• Gå till Kalender och klicka på bokningen eller aktiviteten.
  • Klicka på SMS.
  • Skriv ditt meddelande i textrutan och klicka på Skicka.

Meddelandet skickas som SMS till alla deltagare på bokningen/aktiviteten.

Skicka SMS till flera bokningar och aktiviteter samtidigt

För att skicka SMS till flera bokningar och aktiviteter samtidigt, gör följande:

• Gå till Kalender och klicka på Markera uppe i högra hörnet.
  • Välj den eller de bokningar och aktiviteter som du vill skicka SMS till.
  • Klicka på Nytt SMS i raden ovanför kalendern.
  • Skriv ditt meddelande i textrutan och klicka på Skicka.

Meddelandet skickas som SMS till alla deltagare på de markerade bokningarna och aktiviteterna.