Aktiviteter är kalenderhändelser som inte är kopplade till någon behandlingsform, till exempel, möten med kollegor. Du kan bjuda in kollegor eller klienter som finns på ditt Kaddio-konto. Aktiviteter har lila färg i kalendern.

För att lägga till en aktivitet, gör följande:

• Gå till Kalender och välj vyn för Vecka.
  • Klicka, dra och släpp i kalendern där du vill lägga upp en aktivitet.
  • Välj Aktivitet
  • Skriv in titel på aktiviteten.
  • Klicka på Lägg till deltagare och lägg till önskade personer.
  • Justera datum, tid och plats enligt önskemål.
  • Stäng rutan. Aktiviteten sparas automatiskt.

Aktiviteten är nu skapad. Lägger du till andra deltagare kommer aktiviteten att synas även i deras Kaddio-kalender.

Om du vill att en aktivitet ska blockera schemalagd tid i kalendern för bokningar, klicka in på aktiviteten och dra reglaget till Upptagen