Med tilläggstjänsten Profilering kan du styra utseendet på Kaddio.

Aktivera tilläggstjänsten under Inställningar > Moduler i rutan Profilering.

Välj färger

Sätt färg på din organisation och öka igenkänningen för kund. Färger kan visas i inloggat läge, i öppen tidsbokning för klient och i e-postmeddelanden från organisationen.

För att välja färger, gör följande:

• Aktivera Profilering på Inställningar > Moduler.
  • Gå till Inställningar > Profilering.
  • Klicka på rutan för Varumärke och Accent för att komma till färginställningen. Du kan använda reglage, färgrymd, ange RGB eller hämta färg med en pipett.
  • Välj var färgerna ska visas.

Nu visas organisationens färger på de ställen du valt.

Egen SMS-avsändare

I standardutförandet står Kaddio som avsändare när du skickar SMS från din Kaddio-organisation. Med Profilering kan du välja egen avsändare.

För att ändra avsändare, gå till Inställningar > Profilering, Avsändare i SMS och klicka på Ändra

Avsändarnamnet kan vara max 11 tecken och alltför allmängiltiga avsändare accepteras inte. Antalet tecken beror på en standard inom branschen som Kaddio inte kan påverka.

Notera: Genom att använda en egen avsändare i SMS kan leveransen eventuellt bli mindre tillförlitlig.