Priser anges som standard exklusive moms i Kaddio.

Månadskostnaden för Kaddio beräknas enligt följande:

Total månadskostnad = (Valda Moduler & Tilläggstjänster x Antal behandlare) + Rörlig kostnad

Antal behandlare

Antal behandlare inkluderar alla aktiva behandlare, oavsett hur många av organisationens moduler de använder. Arkiverade behandlare räknas ej.

Moduler & Tilläggstjänster

Moduler och tilläggstjänster väljs på Inställningar > Moduler. Här står också priset för varje modul och tjänst. Både funktionen och debiteringen för modulen aktiveras så fort du kryssar i rutan.

Tilläggstjänster är extra funktioner utöver utbudet i modulerna, till exempel API.

Här hittar du aktuella priser per modul -->

Rörlig kostnad

Exempel på rörliga kostnader:

• SMS-tjänster (bokningsbekräftelse, påminnelse).
  • Automatiskt avprickning av fakturor via integration med Bankgirot.
  • Riktiga brev som skickas med post.
  • E-fakturor.

Aktuella priser för rörliga kostnader finns under Inställningar > Moduler.

Prishistorik

För prishistorik för din Kaddio, gå till Inställningar > Betalning. Tabellen Prishistorik visar de fasta kostnader som ditt aktuella pris baseras på.

Om du gör ändringar i Kaddio som påverkar priset, t.ex. lägger till en modul eller behandlare, så skapas en ny rad i historiken. Det aktuella priset visas på den översta raden.

Ändring av moduler och antal behandlare

Kaddio tillämpar tidsbaserad prisberäkning. Det betyder att ditt aktuella pris avspeglar exakt de moduler och antal behandlare som finns vid varje given tidpunkt. Priset beräknas utifrån den exakta tiden när ändringen sker.

Exempel 1: En organisation har en behandlare, och enbart Journal som modul, totalt 268 SEK/mån. Efter en halv månad läggs en behandlare till. Under månaden har då 1.5 behandlare funnits i organisationen. Priset blir 268 SEK/mån*1.5 = 402 SEK.

Exempel 2: En organisation har en behandlare och enbart Journal som modul, totalt 268 SEK/mån. Halvvägs in i månaden läggs modulen Tidsbokning & Kalender till för 79 SEK/mån. Priset blir då 268 + 79/2 = 307.50 SEK.