Vill du ha ledig tid mellan varje bokning, för att anteckna eller bara ta en paus? Detta kan du justera för respektive behandlingsform så att Kaddio automatiskt schemalägger paustiden.

För att lägga in en paus mellan bokningar, gör följande:

• Gå till Inställningar för Tidsbokning > Behandlingsformer.
  • Gå till önskad behandlingsform och klicka på Ändra under titeln.
  • På rubrik Längd anger du den totala tiden som ska avsättas för besöket, inklusive paustiden.
  • På rubrik Tid med klient anger du behandlingstiden med klient.
  • Klicka på Spara för att bekräfta.

Exempel: Behandlingstid för klient är 45 minuter och du vill ha 15 minuters paus till nästa bokning. Ställ in Längd: 60, Tid med klient: 45.

Kaddio anpassar automatiskt schemaläggningen efter totala längden och avsätter 60 minuter i kalendern. Klienten ser bara behandlingstiden (45 minuter).