I varje journalanteckning kan du ladda upp filer. Du gör det genom att klicka eller släppa i rutan (se nedan) som du hittar under alla rubriker och textrutor.

Om du öppnar journalanteckningen i din mobil eller platta, så kan du även när du klickar på "Välj filer eller släpp dem här" välja att ta ett kort med kameran. På det sättet sparas bilden direkt i Kaddio och du behöver inte spara filen på din enhet först.

Vi rekommenderar att du laddar upp dokument i PDF, för att senare kunna öppna filerna direkt i webbläsaren. Om du laddar upp t ex ett Word-dokument, kommer du behöva ladda ner det på din enhet (datorn, mobil, platta) för att kunna läsa dokumentet.