Hjälpcenter

Här i Kaddios hjälpcenter kan du själv söka information och guider för hur du använder Kaddio. Hjälpcentret uppdateras kontinuerligt!

Mailsupport

Hittar du inte svar på dina frågor i hjälpcentret så är du välkomna att kontakta oss på support@kaddio.com

Telefonsupport

Du kan boka en telefontid för att få hjälp via telefon https://support.kaddio.com/booking

Skype

Vi erbjuder även längre introduktion för dig som är ny kund i Kaddio via Skype. När det är dags för vårt bokade samtal söker du upp support@kaddio.com i Skype och ringer upp oss. Du behöver ha Skype installerat på din dator (webb-versionen fungerar inte) och du behöver logga in med ett vanligt konto (ej Skype Business). Ladda ner Skype här: https://www.skype.com/sv/get-skype/