Kaddio tidsbokning kan visas på vilken sida som helst med hjälp av en iframe. På kaddio.com/iframe hittar du den kodsnutt som du ska använda dig av.

• Kopiera kodsnutten som finns där och ändra "demo.kaddio.com" till den adress du har till ditt Kaddio-konto, kopiera sedan in i den där du vill att den ska synas på din hemsida.
  • Under Inställningar > Säkerhet ställer du in på vilka webbplatser som in iframe är godkända för att visa din tidsbokning.

Läs mer om hur du gör samt se exempel på kaddio.com/iframe