Ändringar i Inställning för journal kräver administratörsrättigheter.

För att sätta grundläggande inställningar för signering och upplåsning av journalanteckningar, gör följande:

• Gå till Inställningar för Journal > Allmänt.
  • Välj hur journalanteckningar och signering ska hanteras genom att klicka i de val som passar er organisation.

Notera:

• Om journalanteckningar ska kunna signeras, klicka i rutan Kontakttillfällen kan signeras.
  • Om signerade journalanteckningar ska kunna låsas upp, klicka i rutan Tillåt att signering kan låsas upp av administratör.

Meddelandet Inställningarna sparades bekräftar valet.