Denna artikel förutsätter att du har ett administratörskonto i Kaddio.

Under Behandlare > Behandlarens namn, och nästan längst ner på sidan hittar du "Min kalenderadress".

Om du redan genererat en kalenderlänk så kan du nu kopiera hela länken. Om inte, klicka på "ny länk" för att generera en ny.

Öppna ditt kalenderprogram, t.ex. "Kalender" på macOS eller den inbygga kalenderappen på iPhone. Välj "ny kalenderprenumeration" och klistra in länken. Observera att länken ska börja med https och sluta med .ics

Prenumerationen går åt ett håll, från Kaddio till din andra kalender, vilket innebär att om vill du ändra något, så gör du det i Kaddio.