Du kan koppla din Kaddio-kalender så att händelser visas i en annan kalender, till exempel iCal och Outlook.

Prenumerationen går åt ett håll, från Kaddio till din andra kalender. Detta innebär att ändringar som rör ditt Kaddio-konto bara kan göras i Kaddio-kalendern.

För att koppla din Kaddio-kalender till en annan kalender, gör följande:

• Klicka på organisationens namn i vänsterspalten och välj Min profil.
  • Under rubriken Kalender och Bokning, gå till raden Min kalenderadress och klicka på Ny länk. En länk till din Kaddio-kalender kopieras.
  • Öppna ditt kalenderprogram där du vill visa Kaddio-kalendern.
  • Navigera till stället för att lägga in ny kalenderprenumeration och klistra in länken. Observera att länken ska börja med https och sluta med .ics.

Nu visas händelser i Kaddio-kalendern i den kalender du valt.

Extra info för dig som använder Outlook

I Outlook behöver du välja tidszon (UTC +01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Stockholm, Wien på två ställen (under Inställningar/allmänt samt under Inställningar/kalender) och svara JA på frågan om du vill "uppdatera tidszonen för mötestimmar...". Detta för att kalenderprenumerationen ska hamna på rätt tid.

Vilket tidsspann visas från Kaddio-kalendern?

Kalenderprenumerationen visar följande:

• Framtida händelser i innevarande och nästkommande månad.
  • Tidigare händelser i innevarande månad plus ytterligare en vecka bakåt i tiden.