Webbadress för inloggning

• Klienter loggar in på samma adress (t ex demo.kaddio.com) som du som behandlare. Är du osäker på vilken din URL (webbadress) är, hittar du den under Inställningar > Allmänt.
  • Observera att det inte är www framför adressen.

4 sätt för klienten att få reda på var inloggningen sker:

1. Bjud in klienten när du lägger till den i systemet eller i efterhand under Personuppgifter > E-post, då får klienten ett mail med information om hur den ska logga in.

2. Skriv in information om var klienten ska logga in i den extra info som kan följa med i mailbekräftelse och sms. Detta gör du under Inställningar för Tidsbokning > Behandlingsformer. Observera att detta endast fungerar om du använder Mobilt BankID som inloggningssätt och du har krävt personnummer vid bokningen.
  3. Ha en direktlänk till inloggningsadressen på din egna hemsida. T ex demo.kaddio.com/login. Passar extra bra om du vill att klienten ska logga in identifiera sig med Mobilt BankID för att kunna göra en bokning.

4. Ge muntlig eller skriftlig information på annat sätt om var och hur klienten loggar in.