Vad är en kredit? 

En kredit motsvarar ungefär en månad gratis användning av Kaddio för en behandlare. En kredit beräknas som den fasta månadskostnaden för en behandlare, exklusive moms och exklusive eventuella rörliga kostnader (t.ex. SMS, brev och automatisk avprickning). Samtliga valda moduler i Kaddio ingår i krediten.

 

Hur får jag krediter? 

Om du rekommenderar Kaddio till någon som sedan blir betalande kund, så får du tre krediter och den du rekommenderat får en kredit. Krediterna registreras automatiskt på Kaddio-kontot när personen/organisationen blivit kund och genomfört sin första betalning för Kaddio.

 

Hur skickar jag rekommendationer i Kaddio?

Det finns två sätt att skicka rekommendationer i Kaddio:

  1. Klicka på din organisations namn i vänsterspalten och välj Rekommendera Kaddio.
  2. Gå till Inställningar > Krediter och klicka på Rekommendera Kaddio till någon.

Personen du rekommenderar Kaddio till får då en personlig länk från dig till att skapa konto i Kaddio. 

 

När kan jag använda mina krediter?

För att vi ska kunna ge krediter till rätt användare måste den du rekommenderat Kaddio till använda din personliga länk när den skapar ett konto.

Du som rekommenderat Kaddio

När någon använt din personliga länk för att skapa ett konto i Kaddio sparar vi information om att det var just du som rekommenderat. När personen som skapat det nya kontot betalat sin första månadskostnad registreras tre krediter på din organisation. Krediterna används automatiskt vid nästa betalning.

Eftersom Kaddio är gratis en månad dröjer det längre än en månad innan en ny kund får sin första debitering efter registrering.

Du som just börjat använda Kaddio

Om du klickade på länken som du fick skickat till dig och sedan skapade kontot på Kaddio så får du en kredit. Din kredit aktiveras när du betalat din första månadskostnad för Kaddio. Krediten används automatiskt vid nästa betalning. 

 

Kreditöversikt

Under Inställningar > Krediter kan du se hur många krediter du har. Här finns också din kredithistorik.