Vad är en kredit?

En kredit motsvarar ungefär en månad gratis användning av Kaddio för en behandlare. En kredit beräknas som den fasta månadskostnaden för en behandlare, samtliga moduler för denna behandlare inräknat, exklusive moms och exklusive eventuella löpande kostnader (tex SMS och automatiskt avprickning).

Hur får jag krediter?

Om du rekommenderar Kaddio till någon så får du krediter när den personen/organisationen själva blir kund. Du får tre krediter och den du rekommenderat får en kredit. Du kan rekommendera från menyn i vänsterspalten eller från Inställningar > Krediter. Personen du rekommenderar får då ett mail med en länk. Om de följer den länken och skapar en organisation så kommer både du som rekommenderat och den som blivit kund få kredit.

När kan jag använda mina krediter?

Du som rekommenderat Kaddio

När någon använt din personliga länk för att skapa ett konto i Kaddio, sparar vi information om att det var just du som rekommenderat. När personen som skapat det nya kontot betalt sin första faktura registreras 3 krediter på din organisation. Dessa krediter räknas sedan automatiskt av vid din nästa betalning.

Du som just börjat använda Kaddio

Om du klickade på länken som du fick skickat till dig och sedan skapade kontot på Kaddio så får du 1 kredit. När du betalat din första faktura, aktiveras din kredit och används till nästa betalning.

Kreditöversikt

I Inställningar > Krediter kan du se hur många krediter du har och kredithistorik.