Hantering av betalkort i Kaddio kräver administratörsrättigheter.

Lägga in betalkort

Du betalar för ditt Kaddio-konto genom att lägga till ett betalkort för din organisation.

1. Gå till Inställningar > Betalning.
  2. Gå till rubriken Betalsätt och klicka på Nytt kort
  3. Fyll i kortuppgifterna och klicka på Prenumerera.

Dina kortuppgifter visas nu under Betalsätt.

Lägga till fler betalkort

Du kan ha flera betalkort inlagda i Kaddio samtidigt.

Lägg till ytterligare kort under Inställningar > Betalning, under rubriken Betalsätt.

Har du flera kort inlagda så dras pengar från det kort som är markerat som Primärt. Finns det inte pengar på det kortet så dras pengar från nästa kort på listan.

Byta betalkort

För att byta kortuppgifter i Kaddio, gör följande:

1. Gå till Inställningar > Betalning.
  2. Klicka på Ta bort kort och bekräfta enligt instruktioner.
  3. Klicka på Nytt kort.
  4. Fyll i kortuppgifterna och klicka på Prenumerera.