När klienten registrerats som ankommen får behandlaren ett meddelande i chatten och det syns en markering på bokningen i kalendern.

Klient kan checka in via direktlänk

Skicka en incheckningslänk till klienten genom att använda variabeln $checkinLink i påminnelse-SMS eller påminnelse-epost. När klienten följer länken kan de direkt klicka på checka in för besöket. De behöver inte uppge personnummer eller epost.

Klient kan checka in i på fast webbsida

Varje Kaddio-organisation har även en specifik webbadress till en incheckningssida där klienten kan ange sitt personnummer eller epost för att checka in.

Denna incheckningssida kan till exempel användas på en skärm, såsom ipad eller dator, i väntrummet på er klinik, och blir då en incheckningskiosk.

Det finns även en QR-kod som går till incheckningssidan.

Om ni inte vill ha en skärm i väntrummet kan ni hänga upp en utskrift av QR-koden som klienten kan scanna med sin mobiltelefon för att komma till incheckningssidan.

Länk till incheckningssidan och QR-kod finns under Inställningar för Tidsbokning > Allmänt.

Behandlare kan checka in i kalendern

Registrering av ankomst kan även i kalendern på respektive bokning under knappen Mer. Kan vara användbart om er klinik har en recptionist.