Om du önskar det finns möjligheten för klienter att själva kunna boka tider hos dig. Du kan välja om det endast ska gälla nya eller befintliga klienter och du kan ställa in vilka behandlingsformer det ska gälla för.

Vem som helst får boka en tid själva

• Gå till Inställningar för Tidsbokning > Allmänt.
  • Aktivera checkboxen Tillåt klienter att boka tid på dinorganisation.kaddio.com.
  • Kom ihåg att Spara.
  • Nu är det möjligt för vem som helst att boka en tid från din Kaddio-sida. Klienten når den genom att skriva dinorganisation.kaddio.com i adressfältet (utan www).
  • Du kan också välja att kräva personnummer vid bokning genom checkboxen Kräv personnummer vid bokning av oinloggade klienter.

Inloggade klienter får boka tider själva

• Gå till Inställningar för Tidsbokning > Allmänt.
  • Aktivera checkboxen Tillåt inloggade klienter att boka tid.
  • Kom ihåg att Spara.
  • Klienter som har en inloggning till Kaddio kan nu boka en tid när de loggat in på sin Kaddio-sida. Läs om hur klienten kan logga in här.

Ställ in bokningsmöjlighet per behandlingsform

För varje behandlingsform kan du välja om klienter får boka själva eller inte.
  • Gå till Inställningar för Tidsbokning > Behandlingsformer.
  • Under rubriken Bokningsbar för klienter väljer du Ja eller Nej.
  • Kom ihåg att Spara.