Funktionen kräver modulen Kalender & Tidsbokning och Automatiska påminnelser vid SMS.

Gå till Inställningar för Tidsbokning > Påminnelser. Här kan du redigera smstexten, kom ihåg att klicka på Spara när du är klar.

Du kan använda variabler för att göra innehållet i dina sms smartare, t.ex. på varje behandlingsform (Inställningar för Tidsbokning > Behandlingsformer) så kan du infoga en extra text under "Extra info SMS". Denna text blir då infogad istället för variabeln $extra i de sms som skickas som påminnelse för en bokning med den behandlingsformen.